ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξέφρασε την αισιοδοξία για τη συνέχεια της Ομόνοιας και το μέλλον των παικτών

Εξέφρασε την αισιοδοξία για τη συνέχεια της Ομόνοιας και το μέλλον των παικτών

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια αναφέρει: 

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτή την εβδομάδα, αφού υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό ο προπονητής, Ανδρέας Δαρείος, έκανε τον δικό του απολογισμό μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερα παιδιά και στόχος μας είναι να προσαρμοστούμε σε συνθήκες 11 εναντίον 11 και να ξεφύγουμε από την παιδική ηλικία και τα πρωταθλήματα των Grassroots. Δώσαμε ευκαιρίες σε όλους τους ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν, έτσι ώστε να τους αξιολογήσουμε και να τους ετοιμάσουμε για τη νέα σεζόν που θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα U14», το αρχικό σχόλιο του κόουτς.

Και πρόσθεσε για την πορεία της ομάδας μας: «Πέραν των πιο πάνω ο στόχος μας στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος ήταν να μπούμε στην πρώτη δεκάδα. Τα καταφέραμε αφού τερματίσαμε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στη δεύτερη φάση δεν αρχίσαμε καλά, όμως ταλαιπωρηθήκαμε από πολλούς τραυματισμούς βασικών μας παικτών. Χάθηκε η χημεία και δεν μπορέσαμε ως τώρα να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Όμως, είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον αρκετών παιδιών».

Αυτή τη στιγμή στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 έχει έναν βαθμό και απολογισμό 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Απομένουν 6 παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η επόμενη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 17 Μαρτίου απέναντι στον Ερμή, εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top