Η «καμπάνα» σε Ντιέγκο Σιμεόνε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα… «cojones»!

Η «καμπάνα» σε Ντιέγκο Σιμεόνε από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για τα… «cojones»!

Ο Ντιέγο Σιμεόνε γλίτωσε μόνο με χρηματική «καμπάνα» για τις χειρονομίες του στο πρώτο ματς με τη Γιουβέντους και θα βρίσκεται στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς.

Ο Σιμεόνε είχε πανηγυρίσει ένα από τα δύο γκολ της Ατλέτικο δείχνοντας τα γεννητικά όργανα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, όπως ο ίδιος εξήγησε, να τους αποδείξει ότι οι ποδοσφαιριστές του έχουν κότσια.

Η κίνησή του αυτή έγινε αντικείμενο ισχυρής κριτικής, με τον ίδιο να απολογείται δημόσια.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA εξέτασε την υπόθεση και αποφάσισε να τιμωρήσει τελικά τον Σιμεόνε μόνο με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως ο τεχνικός της Ατλέτικο θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας του για τη ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE