«Μπαίνει» ο Ασούμπρε

«Μπαίνει» ο Ασούμπρε

Ξεπερνά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε, που αναμένεται την Παρασκευή (08/03) να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (10/03, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΔΑΚ.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ το δεύτερο προπόνηση τακτικής. Ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε είναι ήδη σε καλύτερη κατάσταση και αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE