ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Της πέταξαν στα μούτρα τα έγγραφα – Ο φρουρός είχε χαστουκίσει γυναίκα στην Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Της πέταξαν στα μούτρα τα έγγραφα – Ο φρουρός είχε χαστουκίσει γυναίκα στην Λευκωσία -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Για φύλακα ασφαλείας με βεβαρημένο παρελθόν έκανε λόγο ο εκτελεστικός διευθυντής της ΚΙΣΑ (Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό), Δώρος Πολυκάρπου, σε σχέση με το επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη (06/03) σε γραφείο υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λάρνακα.

Ο κ. Πολυκάρπου σε νεότερες δηλώσεις του στο ThemaOnline ανέφερε ότι ο άνδρας που εμφανίζεται στο σχετικό VIDEO να ασκεί βία σε βάρος κοπέλας από τη Σομαλία, είχε χαστουκίσει στο πρόσφατο παρελθόν γυναίκα στη Λευκωσία.

«Τότε, μετά από το επεισόδιο που προκάλεσε στη Λευκωσία είχε γίνει καταγγελία και ο εν λόγω άνδρας μετατέθηκε από την εταιρεία του σε γραφείο στην Λάρνακα. Στην ουσία το πρόβλημα μετατοπίστηκε» σχολίασε ο κ. Πολυδώρου.

Σύμφωνα πάντα με το στέλεχος της Οργάνωσης, ήδη η κοπέλα από τη Σομαλία που υπέστη την βίαιη επίθεση έχει καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία στη Λάρνακα.

Ο κ. Πολυδώρου πρόσθεσε ότι «όπως μας ανέφερε η κοπέλα είχε μεταβεί σε γραφείο υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λάρνακα, προκειμένου να δει τι γίνεται με τα κουπόνια που δικαιούται, αλλά και το επίδομα για το ενοίκιό της. Λόγω της οικονομικής της κατάστασης χρωστά τέσσερα ενοίκια και ο σπιτονοικοκύρης της την είχε προειδοποιήσει με έξωση.

Δυστυχώς, όπως μας ανέφερε η κοπέλα, η λειτουργός της πέταξε στα μούτρα τα έγγραφα που της είχε δώσει. Όταν η κοπέλα διαμαρτυρήθηκε, ειδοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας ασφαλείας να επέμβει. Τη συνέχεια του επεισοδίου την είδαμε στο video που δημοσιεύτηκε».

Φ.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top