ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέντευξη Τραμετσάνι σε Ιταλική εφημερίδα! «Στον ΑΠΟΕΛ έχεις αποτύχει αν…» – Τι είπε για Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνέντευξη Τραμετσάνι σε Ιταλική εφημερίδα! «Στον ΑΠΟΕΛ έχεις αποτύχει αν…» – Τι είπε για Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συνέντευξη στην Ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» παραχώρησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι!

Ανάμεσα σε άλλα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε:

«Στον ΑΠΟΕΛ έχεις στόχο μόνο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι και έχεις μόνο μία επιλογή, να κατακτήσεις το πρωτάθλημα, διαφορετικά έχεις αποτύχει.

Έχουν μία τεράστια αγάπη για την ομάδα, το αισθάνομαι αυτό στη Λευκωσία. Ζω καλά, βρήκα ένα όμορφο κλίμα με σεβασμό προς τον ξένο. Είναι ένας περήφανος και πολύ ανοικτός κόσμος ο φίλαθλος του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει μία μεγάλη παράδοση και έχει πετύχει αδιανόητα αποτελέσματα στην Ευρώπη, αφού έφθασε μέχρι και τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εταιρεία είναι πολύ οργανωμένη και πρόσφατα ανακαίνισε το αθλητικό κέντρο. Νιώθω πολύ καλά και νομίζω ότι κρίνομαι από τη διοίκηση συνολικά για τη δουλειά μου, όχι μόνο ανάλογα με τα αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας είναι στο ίδιο επίπεδο και παλεύουν για την κατάκτηση του τίτλου, όμως δυστυχώς η παρουσία του κόσμου στα παιχνίδια, ακόμα και στα ντέρμπι δεν είναι καθόλου ικανοποιητική, αφού η κάρτα φιλάθλου άδειασε τα γήπεδα. Εμείς με την Ομόνοια για παράδειγμα, χάνουμε περίπου 6-7 χιλιάδες οπαδούς σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι λόγω της κάρτας.

Μόλις ήρθα στον ΑΠΟΕΛ, βρήκα μία καταθλιπτική ατμόσφαιρα, αφού είχαν αποκλειστεί από την Ευρώπη, ενώ έχασαν και το Σούπερ Καπ. Όλα αυτά σε τρεις μήνες. Υπήρξε ανάγκη να αλλάξουν πολλά πράγματα, κυρίως η ψυχολογία των παικτών.

Η ομάδα έχει διατηρήσει τη ραχοκοκαλιά των τελευταίων ετών και υπάρχει ένας πολύ καλός συνδυασμός μεταξύ έμπειρων παικτών και νέων ταλέντων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top