ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ένα σωρό προβλήματα για ν’ ανέβει ένα σκαλί

Με ένα σωρό προβλήματα για ν’ ανέβει ένα σκαλί

Μέσα στο ΓΣΠ η ώρα 18:00 η Ομόνοια αντιμετωπίζει τη Νέα Σαλαμίνα για τη 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Θέλοντας να μαζέψει όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση, η Ομόνοια δεν έχει άλλη επιλογή, πέρα από το ότι αγωνίζεται στο ΓΣΠ, να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Η αντίπαλος είναι ένα βαθμό πιο ψηλά από την Ομόνοια, με τους «τριφυλλοφόρους» να καλούνται, μέσα από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει, να κερδίσει το σημερινό παιχνίδι.

Ο προπονητής, Γιάννης Αναστασίου, για διάφορους λόγους δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χριστοφή, Εντρένα, Λόρα, Ζίβετς, Παναγή, Πρέτσε, Φώτη και Αντζαγκούν.

Πιθανή ενδεκάδα για την Ομόνοια είναι Μεχίας κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Βύντρα και Κούσουλου, με Μαυρίας στο δεξί και Μανρίκε στο αριστερό αμυντικό άκρο.  Στον χώρο του κέντρου θα είναι οι Κατελάρης, Γκόμες, Σοάρες.  Στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι οι Κολοβός και Τζιωνής με τον Ραμίρες στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top