ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αν δεν ΥΠΕΓΡΑΦΕ, θα «EΠΑΙΖΕ» το κεφάλι του ο Πάολο…

Αν δεν ΥΠΕΓΡΑΦΕ, θα «EΠΑΙΖΕ» το κεφάλι του ο Πάολο…

Ξεκίνησε με προβάδισμα δυο βαθμών τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος o APOEΛ, αλλά προς έκπληξη πολλών, το απόλεσε στις δυο πρώτες αγωνιστικές, φέρνοντας ισάριθμες ισοπαλίες με Σαλαμίνα και ΑΕΚ. 

Την Κυριακή στη Λεμεσό, η ομάδα του Τραμετσάνι, θα προσπαθήσει να ρεφάρει ξανά, όπως πριν δυόμισι εβδομάδες. Έχει το «περιεχόμενο», τη στόφα και τον χαρακτήρα να τα καταφέρει, να μην κοροϊδευόμαστε.

Πάντως συζητιούνται διάφορα για τον Ιταλό κόουτς του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετσάνι.

Δεν είναι υπερβολικοί αυτοί που λένε, ότι αν δεν ανανέωνε πρόσφατα το συμβόλαιο του, θα «έπαιζε το κεφάλι του», στο προσεχές ντέρμπι του Τσιρείου.

Είχαν ξαφνιαστεί αρκετοί, πριν δυο εβδομάδες, όταν ο Πρόδρομος Πετρίδης του… έδιδε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2020, θέλοντας να δώσει και το μήνυμα ότι αφεντικό στον Αρχάγγελο είναι ο «Τράμε» και κανένας Ενσούε ή κανένας Μοράις.

Τέλος πάντων, να δούμε πως θα… πάει και που θα κάτσει η μπίλια στο ντέρμπι της Κυριακής, εδώ θα είμαστε για να σχολιάσουμε το μέλλον του αλενατόρε Πάολο.

Σχόλια θα κάνουμε φυσικά και για τον Σωφρόνη Αυγουστή.

Παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον αν θα αξιοποιήσει το μομέντουμ η ομάδα της Λεμεσού ή θα «σπάσει τα μούτρα της», σε άλλο ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, όπου έχει την ευκαιρία να εκτοξευτεί βαθμολογικά.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top