ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΟΣ. ΠΑΦΟΥ: Έκλαιγαν νοσηλευτές και γιατροί - «Ηλικιωμένη με εγκεφαλικό δίπλα από παιδί με πυρετό» - VIDEO

ΝΟΣ. ΠΑΦΟΥ: Έκλαιγαν νοσηλευτές και γιατροί - «Ηλικιωμένη με εγκεφαλικό δίπλα από παιδί με πυρετό» - VIDEO

Σε δημόσιες καταγγελίες μέσω της εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του OMEGA, για την συνθήκες που επικρατούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, προχώρησε ο πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, Μάριος Αθανασίου.

Όπως ανέφερε, ηλικιωμένη γυναίκα που εισήχθηκε στο Νοσοκομείο με εγκεφαλικό επεισόδιο, λόγω έλλειψης κρεβατιών στα επείγοντα, τοποθετήθηκε δίπλα από παιδάκι του οποίο είχε υψηλό πυρετό, κινδυνεύοντας να επιβαρυνθεί η κατάσταση της υγείας της.

Ο κ. Αθανασίου, υποστήριξε ότι οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τραγικές, αφού δεν υπάρχουν κρεβάτια, κουβέρτες και σεντόνια να προσφερθούν στους ασθενείς, ενώ όπως ανέφερε ο κόσμος κάνει ουρές στα επείγοντα, μέχρι να εξετασθεί.

Σημείωσε ότι το Γενικό Νοσοκομείο μπορεί να εξυπηρετήσει 30 χιλιάδες κόσμο, ενώ πλέον η Πάφος έφτασε τις 100 χιλιάδες πληθυσμού.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Γεροσκήπου, υποστήριξε ότι την Καθαρά Δευτέρα, νοσηλευτές και γιατρός έκλαιγαν στο νοσοκομείο. Ο γιατρός έκλεγε διότι δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει μόνος τα περιστατικά που προέκυψαν.

Ο κ. Αθανασίου, σημείωσε ότι δεν φταίνε οι γιατροί και οι νοσηλευτές αφού αυτοί κάνουν ότι μπορούν, αλλά η πολιτεία έχει την ευθύνη. Υποστήριξε μάλιστα ότι αν κάποιος εκπρόσωπος κόμματος πάει στην Πάφο για εκδήλωση με την οποία θα απευθύνεται στους Πάφιους για ψήφους στις Ευρωεκλογές, θα πηγαίνει και ο ίδιος για να την διαλύει.

Δείτε πιο κάτω όσα ανέφερε στην εκπομπή ο κ. Αθανασίου:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top