ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο επεισόδιο του CBF PODCASTS με θέμα το FINAL FOUR (ηχητικό)

Νέο επεισόδιο του CBF PODCASTS με θέμα το FINAL FOUR (ηχητικό)

Το τρίτο επεισόδιο του καναλιού CBF Podcasts είναι εδώ! Στην εκπομπή Full Court Cast με τον Αντώνη Κατσαρό μίλησαν οι Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΝΠ), Βασίλης Κούνας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός) και Νικόλας Παπαδόπουλος (Ομόνοια) για τους αγώνες του ΟΠΑΠ Final Four οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 17 Μαρτίου στο «Κίτιον».

Παράλληλα, εκ μέρους της Αναγέννησης Γερμασόγειας μίλησε ο Ηρακλής Πιττάκας ο οποίος αναφέρθηκε στην έναρξη της ημιτελικής φάσης των play off του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

Το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής Full Court Cast μπορείτε να το βρείτε στο κάτω μέρος της σελίδας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή Castbox σε Android ή iOS, να βρείτε και να κάνετε subscribe το κανάλι CBF Podcasts και να ακούτε πρώτοι τα νέα επεισόδια. Ταυτόχρονα, η εφαρμογή Castbox σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάσετε τα νέα επεισόδια στην συσκευή σας και να τα ακούσετε όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς την χρήση διαδικτύου.

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top