ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΤΡΙΤΩΣΕ το… κακό στη Λευκωσία – Νέα αναβολή ΝΤΕΡΜΠΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οι βροχές ανέβαλαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις… μήνες αγώνα της Ανόρθωσης με την Robo Markets ΑΕΛ. Η… ακαταλληλότητα της Σάλας του Αθλητικού Κέντρου Ανορθώσεως λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του αγώνα για την 19η αγωνιστική σήμερα Τετάρτη στις 20:00. Ως εκ τούτου ο αγώνας μεταφέρθηκε για αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019.

Η καταλληλότητα του γηπέδου θα ελεγχθεί το πρωί της Πέμπτης και εάν το πρόβλημα παραμένει ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Σάλα «Νεάπολη Επιστροφή» στις 20:00.

Πηγή: www.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.