ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναστασίου: «Για μένα θα είναι σημαντικό… Ρόλο θα παίξει…»

Αναστασίου: «Για μένα θα είναι σημαντικό… Ρόλο θα παίξει…»

Η Ομόνοια μέσω της ιστοσελίδας της παρουσιάζει: 

«Ο Γιάννης Αναστασίου, σχολιάζει το παιχνίδι με την ΑΕΛ και την παρουσία της ομάδας μας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία απλή εγγραφή στην πλατφόρμα του OFCTV».

Όσα είπε ο Ελλαδίτης κόουτς:

Η αρχική του τοποθέτηση για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Θα είναι καθαρά θέμα αποτελεσματικότητας. Δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε εύκολα. Για μένα θα είναι σημαντικό το τελείωμα των φάσεων και να μην δώσουμε χώρο στους αντίπαλους».

Για τις διαφορές που περιμένει ότι θα έχει ο αγώνας του Σαββάτου σε σχέση με τους προηγούμενους κόντρα στην ΑΕΛ: «Είναι μια ομάδα που παίζει με ένα συγκεκριμένο στυλ. Με τα χαρακτηριστικά που έχουν δεν νομίζω ότι θα παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Ρόλο θα παίξει το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς».

Για το τι κρατά από το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα: «Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, κάναμε κάποια ωραία πράγματα επιθετικά, όμως δεν τις τελειώσαμε. Δείξαμε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Θα πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματα μας. Στις 4-5 ευκαιρίες που βρίσκουμε θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για τη συνέχεια στα πλέι οφ: «Θέλουμε να διαμορφώσουμε χαρακτήρα και ταυτότητα και σε κάθε παιχνίδι να έχουμε στόχο τη νίκη. Θέλουμε να έχουμε τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία, ότι κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο και ότι θα πρέπει να δίνουμε το μάξιμουμ. Όταν αγωνίζεσαι στην Ομόνοια θα πρέπει να έχεις τη σωστή νοοτροπία για να μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top