Μαρία Σολωμού: Ανακοίνωσε στον Μουζουράκη πως δεν θέλει δεύτερο παιδί – VIDEO

Μαρία Σολωμού: Ανακοίνωσε στον Μουζουράκη πως δεν θέλει δεύτερο παιδί – VIDEO

Η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ανακοίνωσε στον Πάνο Μουζουράκη ότι δεν θέλει να κάνει δεύτερο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά την ρώτησε το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί μια και έχει μία μακρόχρονη σχέση και η ηθοποιός της απάντησε: «Δεν θα ήθελα να κάνω δεύτερο παιδί, είμαι πολύ καλυμμένη. Ποτέ δεν το σκέφτηκα, δεν μου έλειψε ποτέ κάτι».

Όταν η παρουσιάστρια την ρώτησε «εάν όμως ο άλλος κάποια στιγμή θελήσει;» τότε η ηθοποιός απάντησε κάθετα: «Θα πάει να το κάνει αν θέλει.»!

Η παρουσιάστρια είπε: «Το έχετε συζητήσει;»! Και η Μαρία είπε: «Είχε προκύψει στο παρελθόν αρκετές φορές το ζήτημα, έχω εξηγηθεί πολύ καλά.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό και όλα όσα ανέφερε η ηθοποιός:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE