Σεισμός «ταρακούνησε» την Κύπρο - Οι πρώτες πληροφορίες
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, 18 Απριλίου 2026, στην Κύπρο, με επίκεντρο την επαρχία Πάφου, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο.

Αμφότεροι δεν είναι έτοιμοι ακόμα για να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή τους ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου.
Θεωρείται δεδομένο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι της επόμενης (4ης) αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στις 30 Μαρτίου στην «Αρένα».
Από εκεί και πέρα, ο Τρουγιόλς ξεπέρασε το μικροπρόβλημα τραυματισμού του και είναι κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ σίγουροι απόντες θα είναι οι τραυματίες Νάτσο Κάσες και Ακοράν Ρέγιες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




