ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
«Δεν ξεκινήσαμε καλά στα πλέι-οφ και θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, αφού θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.
Ξεκινήσαμε καλά σήμερα και προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν παίξαμε τόσο καλά και δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Το σημαντικό όμως είναι ότι αντιδράσαμε αμέσως μετά το 1-1, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι για να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.
Είναι χαρά μου που φόρεσα το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Είναι πολλές οι ευθύνες, ειδικά όταν είσαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, όμως είναι κάτι που μου αρέσει.
Να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου να επιστρέψουν σύντομα από τους τραυματισμούς, γιατί τους χρειαζόμαστε».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις