ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έστειλε… σπίτι της τη Γιουνάιτεντ η εκπληκτική Γουλβς και πάει «Γουέμπλεϊ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστειλε… σπίτι της τη Γιουνάιτεντ η εκπληκτική Γουλβς και πάει «Γουέμπλεϊ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γουλβς επικράτησε με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «8» του κυπέλλου Αγγλίας στο «Molineux» και πάει στο «Wembley»!

Στο πρώτο μέρος η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάποια καλή φάση με τη Γουλβς, να έχει τη μοναδική αξιόλογη στιγμή (43′), με τον Ντιόγκο Ζότα να βγαίνει απέναντι από τον Ρομέρο που τον σταμάτησε.

Στην επανάληψη οι «λύκοι»… δάγκωναν σίδερα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το ότι δεν είχαν την κατοχή, πίεζαν τη Γιουνάιτεντ με τον Ρομέρο ουσιαστικά κρατάει την ομάδα του Σόλσκιερ στο παιχνίδι, με εξαιρετικές επεμβάσεις σε πολύ καλές στιγμές των Χιμένεθ (54′) και Μουτίνιο (58′).

Ωστόσο, μέσα σε έξι λεπτά η ομάδα του Εσπιρίτο Σάντο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση.

Την αρχή έκανε ο Ραούλ Χιμένεθ στο 70’με σουτ μέσα στην περιοχή που κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Ρομέρο ενώ, ο Ντιόγκο Ζότα (76′) μετά από ωραία πάσα του Νέβες έφυγε στην αντεπίθεση και αφού… έσπασε τον Σο με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Η Γιουνάιτεντ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις με τον Μάρκους Ράσφορντ, με την Γουλβς να παίρνει σπουδαία πρόκριση για τους «4» του κυπέλλου Αγγλίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top