ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεγκτική Υπηρεσία: «Εντός της εβδομάδας» στοιχεία και δαπάνες του ΡΙΚ

Ελεγκτική Υπηρεσία: «Εντός της εβδομάδας» στοιχεία και δαπάνες του ΡΙΚ

Ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας σχετικά με τον έλεγχο του ΡΙΚ.

Συγκεκριμένα, η Ελεγκτική Υπηρεσία με ανακοίνωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Η Ειδική Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το ΡΙΚ για το 2017 είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

Για το 2018 δεν έχουν ακόμη ετοιμαστεί από το ΡΙΚ οι οικονομικές καταστάσεις και συνεπώς ο έλεγχος τους από τους ιδιώτες ελεγκτές που έχουν οριστεί με την έγκριση μας δεν έχει ακόμη αρχίσει.

Η Υπηρεσία μας είχε προγραμματισμένη έναρξη του δικού της διαχειριστικού και κανονιστικού ελέγχου στο ΡΙΚ μεθαύριο Τρίτη. Ο έλεγχος αυτός και η ολοκλήρωση της έκθεσης, αφού ληφθούν υπόψη και τα σχόλια του ελεγχόμενου οργανισμού, παίρνει συνήθως κάποιες εβδομάδες.

Ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση για έλεγχο συγκεκριμένων πτυχών, θα δημοσιοποιήσουμε εντός της εβδομάδας (κατά το δυνατό μέχρι την Πέμπτη) στοιχεία για τον αριθμό και δαπάνες προσωπικού στις 31.12.2018 και κάποια στοιχεία συνολικού κόστους λειτουργίας για το 2018, και συγκρίσεις με τα προηγούμενα έτη.

Για το θέμα των μισθώσεων υπηρεσιών αποστείλαμε πρόσφατα επιστολή με παρατηρήσεις μας και αναμένουμε σχόλια από το ΡΙΚ. Αν έχουμε απάντηση μέχρι την Τρίτη, θα μπορέσουμε να δημοσιοποιήσουμε ευρήματα και για αυτή την πτυχή που σχετίζεται με θέματα προσωπικού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top