ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακολούθησε την πορεία των 140 κιλών η ΥΚΑΝ- Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ακολούθησε την πορεία των 140 κιλών η ΥΚΑΝ- Αναμένονται και άλλες συλλήψεις

Μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης (19/3), αναμένεται να συνεχιστούν οι έρευνες σε εμπορευματοκιβώτιο που εντοπίστηκε στη Λεμεσό το απόγευμα της Δευτέρας (18/3), στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης η οποία ίσως φτάσει τα 140 κιλά.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, σε ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Στέλλα Σάββα, την Δευτέρα (18/3), πληροφορία που έφτασε στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, είχε ως αποτέλεσμα το εμπορευματοκιβώτιο που έφτασε από ξένη χώρα στο λιμάνι Λεμεσού, να τεθεί υπό παρακολούθηση.

Το εμπορευματοκιβώτιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έφτασε σε χώρο που εμπίπτει στις Βρετανικές Βάσεις, στον Ύψωνα Λεμεσού και γιαυτό, όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, στην επιχείρηση συμμετέχουν τόσο μέλη της Αστυνομίας της Δημοκρατίας αλλά και των Βάσεων.

Πάντως, για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 4 πρόσωπα, δύο Ελληνοκύπριοι οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ απασχόλησαν ξανά τις αρχές και πιστεύεται ότι συμμετέχουν σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Όσον αφορά τους άλλους δύο συλληφθέντες, πρόκειται για αλλοδαπούς οι οποίοι εργάζονταν ως αχθοφόροι, ενώ εντός των επόμενων ωρών είναι πιθανή η σύλληψη και άλλων υπόπτων.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος
*Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Live: Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση - Επιθέσεις του Ιράν σε Χάιφα και Τελ Αβίβ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE