ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη καταδίκη για εκμετάλλευση παιδιού σε 49χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεύτερη καταδίκη για εκμετάλλευση παιδιού σε 49χρονο

lass="p1">Σε ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων καταδικάστηκε 49χρονος για υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού την Τρίτη (19/03) στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού. 

lass="p1">Σύμφωνα με την Αστυνομία το Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε σήμερα στη Λεμεσό καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνων, 49χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε κατηγορίες που αφορούν υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, που διαπράχθηκε τον Απρίλιο του 2017, στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE