LIFESTYLE

«Πέθαναν» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και ο ίδιος ξεσπά

«Πέθαναν» γνωστό Έλληνα τραγουδιστή και ο ίδιος ξεσπά

Στην εφημερίδα Espresso και την Δήμητρα Δάρδα, μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά την εσπευσμένη του εισαγωγή σε νοσοκομείο της Ρόδου και, τον ήθελαν "πεθαμένο".

«Είμαι πραγματικά έκπληκτος με όλα όσα γράφηκαν στο διαδίκτυο. Έμεινα άφωνος. Ενημερώθηκα πως… ζω από το status του μπουζουξή μου Γιώργου Μαργαρίτη, που έγραψε: «Οι φήμες που βγάζουν νεκρό τονΔασκαλάκη δεν ισχύουν. Είναι παραπληροφόρηση από καλοθελητές νοσοκομείων. Μη πω ονόματα. Όλα καλά ο τσαμπίκος Γιώργος Δασκαλάκης». Το σοκ για μένα, τη σύζυγό μου, συγγενείς και φίλους ήταν μεγάλο».

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δασκαλάκης, εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από έντονη ενόχληση που αισθάνθηκε στο στομάχι.

 Οι γιατροί διέγνωσαν γαστρορραγία και προχώρησαν στις απαραίτητες θεραπείες για να σταματήσει η αιμορραγία και μέσα στις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με τον γιατρό που θα αναλάβει την επέμβαση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top