ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 45χρονο - Κουβαλούσε σχεδόν μισό κιλό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ποινή φυλάκισης σε 45χρονο - Κουβαλούσε σχεδόν μισό κιλό

Ποινή φυλάκισης έξι ετών επέβαλε την Παρασκευή (22/3) το Κακουργιοδικείο Λεμεσού σε 45χρονο, τον οποίο έκρινε ένοχο κατά την εκδίκαση υπόθεσης παράνομης κατοχής ναρκωτικών και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Ο 45χρονος συνελήφθη στις 11 Αυγούστου, 2017, όταν μέλη της Υ.Κ.Α.Ν., μετά από καταδίωξη, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που αυτός οδηγούσε και σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 454 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν ως τεκμήρια.

Η Υ.Κ.Α.Ν. (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) είχε διερευνήσει την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE