Θρήνος στην Ελλάδα– Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Θρήνος στην Ελλάδα– Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Ένα θανατηφόρο τροχαίο βύθισε στο πένθος την Αίγινα και πιο συγκεκριμένα την περιοχή Κάτω Μαραθώνα, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Οι δύο νέοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα το οποίο προσέκρουσε άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πάνω στις προστατευτικές μπάρες στην γέφυρα της εκβολής του Βιρού, από την πλευρά που βρίσκεται προς την χερσαία ζώνη.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε όχημα του Αστυνομικού Τμήματος και δύο ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Επίσης στο σημείο του ατυχήματος πήγε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο Κέντρο Υγείας Αίγινας που μεταφέρθηκαν οι δύο νέοι διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.