Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130
130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.
Τον πρώτο τίτλο του για την φετινή σεζόν πανηγύρισε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη αντιμετώπισε τη Νίκη Λευκάδας, στο κλειστό των Χανιών και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.
Οι «ερυθρόλευκες» πήραν τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Ο Ολυμπιακός είχε σε πολύ καλή κατάσταση την τριάδα Τζόνσον, Τόμας, Νικολοπούλου, που έδωσαν πολλές λύσεις και «έχτισε» διαφορά από το πρώτο μέρος, η οποία έφτασε στους 16 πόντους (29-45).
Στο δεύτερο μέρος η Νίκη Λευκάδας προσπάθησε να αλλάξει την κατάσταση. Η καλή άμυνα των παικτριών του Δουβίτσα είχε σαν αποτέλεσμα να μειωθεί η διαφορά κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου (47-53, 26′).
Και πάλι, όμως, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις και «άνοιξε» τη διαφορά στο τέλος του δεκαλέπτου (49-59).
Στην τέταρτη περίοδο οι Πειραιώτες κράτησαν τον έλεγχο της κατάστασης, βρήκαν μεγάλα σουτ από Τόμας και Νικολοπούλου και… καθάρισαν τον τελικό, κατακτώντας το τέταρτο Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών στην ιστορία τους.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις