ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΝΤΟΝΟΣ ο επίσημος Απόλλωνας – «Ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε» (PICS)

ΕΝΤΟΝΟΣ ο επίσημος Απόλλωνας – «Ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε» (PICS)

Με καυστική τοποθέτηση του στο Facebook, ο επίσημος Απόλλωνας εκφράζει τα έντονα παράπονα του για το διαιτητή του ντέρμπι κορυφής στο γυναικείο πρωτάθλημα, ανάμεσα σε Απόλλων Ladies και Barcelona Fa.

Αναλυτικά:

«Καλύτερη η ομάδα μας σε όλο το 90λεπτο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε ένα αγώνα, όπου μόνο στα χαρτιά μπορεί να θεωρηθεί ντερμπι.

Και ενώ δεν κινδυνέψαμε σε καμια περίπτωση, προηγούμασταν 0-1 και χάναμε κλασικές ευκαιρίες, ο διαιτητής σφύριξε ένα πέναλτι φάντασμα, που μόνο αυτός είδε, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να ισοφαρίσει.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ποδοσφαιρίστριες μας. Συγκεντρωμένα και με πίστη συνεχίζουμε μπροστά. Απόλυτος στόχος μας τον Νταμπλ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top