ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στην οικογένεια της Αστυνομίας- Αποχαιρετούν τον 58χρονο Νίκο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στην οικογένεια της Αστυνομίας- Αποχαιρετούν τον 58χρονο Νίκο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποχαιρετά το μέλος της Νίκο Οικονομίδη, η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου, ο οποίος υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση, μέχρι που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή 22/3, σε ηλικία 58 ετών.

H οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου πενθεί λόγω του θανάτου του Α/Αστ. 2837 Νίκου Οικονομίδη. Ο πρόωρος χαμός του Α/Αστ. 2837 Νίκου Οικονομίδη, την περασμένη Παρασκευή 22/3/2019, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου. Ο Νίκος Οικονομίδης, ηλικίας 58 ετών, υπηρετούσε στο Οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας. Προσελήφθη στις Τάξεις της Αστυνομίας στις 28 Απριλίου, 1981 και υπηρετούσε με ευσυνειδησία, ζήλο και αφοσίωση στο καθήκον.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 26 Μαρτίου, 2019 και ώρα 3μ.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Ανθούπολη. Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top