ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συναρπαστικά ματς και… ΑΠΟΕΛ-Μέσα Γειτονιά στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου!

Συναρπαστικά ματς και… ΑΠΟΕΛ-Μέσα Γειτονιά στον ΤΕΛΙΚΟ του Κυπέλλου!

Έγιναν συναρπαστικά παιγνίδια, το περασμένο Σαββατοκυρίακο στο κολυμβητήριο Λεμεσού, μέχρι να βγει το ζευγάρι για τον φετινό τελικό του κυπέλλου πόλο.

Τόσο στην προκριματική φάση, όσο και στα ημιτελικά. Τελικά το ζευγάρι του τελικού (ο οποίος θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου) που προέκυψε είναι ο ΑΠΟΕΛ μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς.

Η «καλή μέρα», σε ότι αφορά τον ανταγωνισμό, φάνηκε από το Σάββατο και τον αγώνα ανάμεσα στον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού και τον Ναυτικό Όμιλο Μέσα Γειτονιάς.

Έγινε φοβερό παιγνίδι, το οποίο κρίθηκε τελικά στο γκολ και την Μέσα Γειτονιά να παίρνει την πρόκριση με 8-7.

Αντίθετα ΑΠΟΕΛ και Ν.Ο. Λευκωσίας πήραν εύκολα τα εισιτήριο για τα ημιτελικά με αντίπαλους τον Ναυτικό Όμιλο Λάρνακας (14-5) και τον Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου (12-2).

Στον πρώτο ημιτελικό, ο περσινός κυπελλούχος ΑΠΟΕΛ, με γκεστ σταρ τον Χατζηθεοδώρου, που πέτυχε τρία γκολ πήρε το ντέρμπι από τον Ναυτικό Όμιλο Πάφου με 6-5 και θα υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.

Η ομάδα του Κλείτου Σωτηριάδη, πάλεψε το παιγνίδι και έχασε θα λέγαμε στις λεπτομέρειες.

Ν.Ο.Πάφου (Κλείτος Σωτηριάδης): Ανδρονίκου, Σωκράτους, Somogyi, Μιχαηλίδης (1), Κυριάκου, Ιωαννίδης (2), Nikolov (2), Ηρακλέους, Αυγουστή, Κάππος, Ζαχαριάδης, Θεμιστοκλέους, Γιαπάνης.

ΑΠΟΕΛ (Ανδρέας Κυθρεώτης): Βασιλείου Α., Αλκιβιάδης, Σέκι, Σωτηρίου, Χατζηθεοδώρου (3), Μήλας (1), Κιαγιάς, Κλεοβούλου, Μπαγλαντζής (1), Νικολάου (1), Λοίζου, Βασιλείου Κ., Θεοδώρου.

Πολύ καλό ήταν και το παιγνίδι μεταξυ του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς και του Ναυτικού Ομίλου Λευκωσίας.

Νικητής ήταν τελικά ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς με 13-10, που είχε σε φοβερή μέρα τον Τρουσίκο, ο οποίος πέτυχε έξι γκολ και τον ακολούθησε ο Σαλάχας με πέντε γκολ. Μάντης (4), Σιεχάτε (3) και Μαύρος (3) ήσαν οι κορυφαίοι σκόρερ για τη Λευκωσία.

Ν.Ο.Μέσα Γειτονιάς (Κώστας Αντωνίου): Κονναρής, Αναστάση, Παναγιώτου Ν. Χαραλάμπους, Μαρκαντώνης(1), Γεωργίου (1), Νετέλτσιεφ,Παναγιώτου Α., Ιωάννου Γ., Σαλάχας (5), Trusico(6), Χριστοφόρου, Κονναρής.

Ν.Ο.Λευκωσίας (George Narouz): Τομάζος, Λοίζου , Σιεχάτε (3), Τόγκας , Χριστάκης, Παλλήκαρος Μ., Μαύρος (3), Σιδηρόπουλος , Μάντης (4), Λοίζου, Παλλήκαρος Χ., Σανιδάς, Θεμιστοκλέους.

Πηγή: koek.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top