Δεν είναι ΤΡΕΛΟΙ να δώσουν ΕΝΑΜΙΣΙ εκατομμύριο για Καζού…

Δεν είναι ΤΡΕΛΟΙ να δώσουν ΕΝΑΜΙΣΙ εκατομμύριο για Καζού…

Βγαίνουν συχνά-πυκνά ρεπορτάζ για το μέλλον του Καζού στον ΑΠΟΕΛ, από τα Μέσα της πατρίδας του.

Πληροφορήθηκαν και οι Βραζιλιάνοι, ότι τα οικονομικά των μόνιμων πρωταθλητών, δεν είναι σε καλή φάση.

Φυσικά και να ήταν γεμάτοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΑΠΟΕΛ, θα ήταν τρελοί αν έδιδαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, για να πάρουν τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Δεν λέμε ότι δεν είναι καλός παίχτης, αλλά δεν έχει την… πολυτέλεια καμία κυπριακή ομάδα, να πληρώσει τόσα πολλά λεφτά.

Όχι μόνο για αμυντικό παίχτη, αλλά και για επιθετικό.

Εννοείται ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης, σε κάποια στιγμή, θα μπει σε διαπραγματεύσεις με την Σάντος.

Αν δεχθούν με ένα λογικό ποσό, τόσο θα τον… αφήσουν στη Λευκωσία, διαφορετικά θα μπουν στη διαδικασία να πάρουν άλλον στη θέση του.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE