Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά τα προβλήματα που προκαλεί στα Κατεχόμενη το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη την Κύπρο από την Παρασκευή (29/3).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ ενημερωτικής ιστοσελίδας «Havadiskibris» η ισχυρή βροχόπτωση, προκάλεσε αλυσιδωτά προβλήματα. Πλημύρισαν σπίτια, δρόμοι έγιναν χείμαρροι, ενώ προκλήθηκαν και άλλες υλικές ζημιές.

Τμήμα του δρόμου των κατεχόμενων Λευκωσίας – Αμμοχώστου έχει κλείσει λόγω της υπερβολικής βροχόπτωσης και η «αστυνομία» ενημερώνει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στον δρόμο των κατεχόμενων Λευκωσίας – Κερύνειας, υπάρχει αρκετή ομίχλη ενώ σημειώνεται και βροχόπτωση.

Στην κατεχόμενη Μια Μηλιά λεωφόρος έχει πλημυρίσει έχοντας εγκλωβίσει οχήματα και οδηγούς στο σημείο. Η «πολιτική άμυνα» διασώζει οδηγούς.

Θυμίζουμε ότι στα Κατεχόμενα πριν λίγους μήνες, είχαν θρηνίσει θύματα από την κακοκαιρία που έπληξε ξανά ολόκληρη την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.