Αγωνία στο Ηράκλειο: Άκαρπες ως τώρα οι έρευνες για τον 33χρονο ψαροντουφεκά

Αγωνία στο Ηράκλειο: Άκαρπες ως τώρα οι έρευνες για τον 33χρονο ψαροντουφεκά

Κορυφώνεται η αγωνία στους Καλούς Λιμένες, όπου για τέταρτη ημέρα συνεχίζονται την Κυριακή 31/03 οι έρευνες για τον 33χρονο ψαροντουφεκά που εξαφανίστηκε την περασμένη Τετάρτη.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που διαμορφώνουν οι ισχυροί άνεμοι, οι οποίοι πνέουν στην περιοχή, οι έρευνες συνεχίζονται από θαλάσσης, ενώ εκτός από τους άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που ήρθαν από την Αθήνα, και δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, σήμερα προστέθηκαν και εθελοντές του Ναυταθλητικού Ομίλου «'Απνους».

Οι έρευνες πάντως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, εκτός από τον εντοπισμό, το μεσημέρι της Παρασκευής, του ψαροντούφεκου που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος, επίσης μια μέρα πριν είχε εντοπιστεί, στη θαλάσσια περιοχή περίπου 3 μίλια ανατολικά των Καλών Λιμένων, μέρος του καταδυτικού εξοπλισμού και το ρολόι του αγνοουμένου.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

LIVE - Ιστορική αναμέτρηση Τραμπ–Πούτιν: Στο επίκεντρο ο πόλεμος στην Ουκρανία

Η παγκόσμια κοινότητα στέφει το βλέμμα της στην Αλάσκα, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα βρεθούν τετ-α-τετ σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής. Με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες κάθονται στο ίδιο τραπέζι επιδιώκοντας «ένα νέο μομέντουμ» στις σχέσεις Ουάσιγκτον–Μόσχας. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE