Το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Κύπρο με Μιχαλάκη και Βαζέχα! «Έτρεχα…»

Το ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ στην Κύπρο με Μιχαλάκη και Βαζέχα! «Έτρεχα…»

Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Total Football» του OPEN μίλησε και για τον θαυμασμό που είχε στον Βαζέχα και ένα περιστατικό όταν ήταν ακόμη μικρός.

Για το γεγονός, ότι βρισκόταν σε έναν Παναθηναϊκό γεμάτο κορυφαίους επιθετικούς: «Ήταν άλλες εποχές, τότε, στο πρωτάθλημα. Ήμουν ένα μικρό παιδί, που ερχόταν από την Κύπρο και ειδικά οι συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό, μου έδωσαν πολλά πράγματα. Ειδικά ο Βαζέχα, που τον θυμάμαι να έρχεται στην Κύπρο και να τρέχω, μικρός τότε, να του ζητήσω ένα αυτόγραφο, ενώ λίγα χρόνια αργότερα μοιραζόμασταν το ίδιο δωμάτιο. Ήταν μια απίστευτη προσωπικότητα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE