ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Κύπριοι σκοπευτές… καλά κρατούν!

Οι Κύπριοι σκοπευτές… καλά κρατούν!

Δεύτερη και τελευταία μέρα του αγώνα κόμπακ στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά και τελευταία μέρα των διεθνών αγώνων του “CYPRUS GRAND PRIX SPORTING & COMPAK” και τα βλέμματα όλων των κυπρίων φίλων της σκοποβολής είναι στραμμένα στον πίνακα των αποτελεσμάτων, όπου δυο γύρους πριν το τέλος, δυο Κύπριοι σκοπευτές φιγουράρουν στην πρώτη θέση της κατηγορίας τους! Πρόκειται για τους διεθνείς σκοπευτές μας Δημήτρη Λόρδο (124/150) και Αντώνη Αντωνίου (137/150) οι οποίοι βρίσκονται επικεφαλής στις κατηγορίες των μάστερς και σίνιορς αντίστοιχα.

Σε τροχιά διάκρισης και … βάθρου βρίσκονται και αρκετοί διεθνείς μας στις κατηγορίες τους. Ο Ηλίας Ηλία με 144/150 και οι Ντίνος Κωνσταντίνου, Ανδρέας Βασιλείου, Χάρης Χριστοδουλίδης και Κύπρος Κυπριανού με 142/150, διατηρούν ακέραιες τις πιθανότητες τους για μια θέση στα μετάλλια της γενικής κατάταξης. Εκεί όπου προηγείται ο Λιθουανός Βιργίλιους Γκρίπε με 147/150 και ακολουθούν με 145/150 ο Ρώσος Αλεξέι Βασίλεβ και ο Ούγγρος Ταμάς Τζέρι. Στην κατηγορία των σίνιορς, ο Θάνος Έλληνας με 131/150 βρίσκεται στην τρίτη θέση, ενώ κοντά στο … βάθρο βρίσκονται και οι Λουκάς Χάματσος και Μίλαν Μαρκ με 129/150.

Στην κατηγορία των γυναικών, προηγείται η Ρωσίδα Αϊγκούλ Μουμπαρακσίνα με 138/150 και ακολουθούν με 132/150, η Βρετανίδα Έμι Ίσμαν, η Φιλανδή Λίνα Λάινε και η Ρωσίδα Ίννα Αλεξάντροβα, ενώ στους βετεράνους προηγούνται 4 Βρετανοί σκοπευτές, με επικεφαλής τον Κρίστοφερ Ντένις με 135/150. Τέλος στην κατηγορία των παίδων ξεχώρισαν δυο Φιλανδοί σκοπευτές, οι Όλιβερ Ογιανσού με 140/150 και Ματίας Μπλόμστερ με 130/150.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top