ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

ΠΑΦΟΣ: Πιάστηκε να ξεθάβει ουσίες από οικόπεδο – Δεν κατάλαβε ότι παρακολουθείτο

Στην σύλληψη 34χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, ο οποίος εντοπίστηκε να ξεθάβει ναρκωτικά από οικόπεδο, το βράδυ της Τρίτης (2/4).

Το βράδυ της Τρίτης (2/4) 34χρονος εθεάθη σε άδειο οικόπεδο στην βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου, που η ΥΚΑΝ Πάφου, είχε θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση.

Ο 34χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ξεθάβει ποσότητα κάνναβης από το έδαφος του οικοπέδου.

Η ποσότητα κάνναβης που ξέθαψε ο 34χρονος ήταν ποσότητας 124γρ.

Στην κατοχή του 34χρονου εντοπίστηκαν και 380 ευρώ, ενώ ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ποσότητα κάνναβης.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, πραγματοποίησαν έρευνες τόσο στο όχημα του 34χρονου όσο και σε υποστατικά του, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE