Β’ Κατηγορία: Κρίσιμες μάχες σε Μακάρειο, Δασάκι και Τσίρειο!

Β’ Κατηγορία: Κρίσιμες μάχες σε Μακάρειο, Δασάκι και Τσίρειο!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και οι βαθμολογικές εκκρεμότητες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, καθώς απομένουν μόνο πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπακός θα αντιμετωπίσει στην Αθηαίνου τον Οθέλλο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησε με 2-1 ο Ολυμπιακός.

Ο δεύτερος της κατάταξης Εθνικός Άχνας την ίδια ώρα θα φιλοξενήσει την ΠΑΕΕΚ. Στον πρώτο γύρο ο Εθνικός επικράτησε με 2-0.

Στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο ο τρίτος της κατάταξης Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.