ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν μάσησε στο ΓΣΠ και έβαλε πλώρη για Γιουρόπα με Τρίσκο-Γιάννου!

Δεν μάσησε στο ΓΣΠ και έβαλε πλώρη για Γιουρόπα με Τρίσκο-Γιάννου!

Όπως και με τον ΑΠΟΕΛ, έτσι και με την Ομόνοια ο Ιβάν Τρισκόφσκι σκόραρε (79′) στο ΓΣΠ και μαζί με τον Γιάννου (90′) χάρισαν τη νίκη με 2-0 στην ΑΕΚ απέναντι στο «τριφύλλι».

Καλή κατά διαστήματα η Ομόνοια χωρίς όμως την απαραίτητη ουσία με τον Τόνιο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις σε δύο περιπτώσεις με Κολοβό. Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΚ διατηρείται σε τροχιά Ευρώπης και τρίτης θέσης.

Α’ Ημίχρονο

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά με την Ομόνοια να ανεβαίνει μετά το 10′ πιέζοντας με κύριο μοχλό τον Μότα από δεξιά.

Πρώτα στο 13′ ο Μότα με ωραία κάθετη έβγαλε τον Ραμίρες σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή όμως το διαγώνιο σουτ του πέρασε λίγο έξω ενώ στο 18′ το δυνατό σουτ του Μότα και πάλι κτύπησε στον Ατζαγκούν και απομακρύνθηκε.

Μετά το 20′ η ΑΕΚ ανέβασε ρυθμούς και έχασε μια καλή ευκαιρία με το πλασέ του Τρισκόφσκι στο 23′ να περνάει εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μεχίας.

Στο 33ο λεπτό ο Τόνιο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο συρτό πλασέ του Κολοβού ενώ στο 43′ ο Ελλαδίτης ζήτησε πέναλτι όμως ο Τράττος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά και στο 51ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κολοβό να μπαίνει στην περιοχή από δεξιά όμως ο Τόνιο και πάλι του είπε όχι διώχνοντας το πλασέ του σε κόρνερ.

Στο 62ο λεπτό ο Μεχίας έκανε την απόκρουση του αγώνα με τον Φλοριάν να κάνει το δυνατό πλασέ από πλεονεκτική θέση και τον Ισπανό να αποκρούει με το ένα χέρι σωτήρια.

Στη συνέχεια ένα σουτ του Ακοράν στο 68′ και μια κεφαλιά του Κούσουλου στο 70′ δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους δύο πορτιέρο.

Κάπου εκεί όμως ο Τρισκόφσκι κτύπησε και πάλι καθώς στο 79ο λεπτό έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μεχίας σημειώνοντας το 14ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Ομόνοια προσπάθησε αλλά δεν μπορούσε και στο 90′ μετά από λάθος του Ατζαγκούν ο Γιάννου μόνος απέναντι στον Μεχίας σκόραρε με διπλή προσπάθεια και ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ.

Ενδεκάδες:

Ομόνοια: Μεχίας, Βύντρα(81′ Μόντες), Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Σοάρες, Γκόμεθ, Ατζαγκούν, Μαυρίας(69′ Ντάρμπισαϊαρ), Κολοβός, Ραμίρες

ΑΕΚ: Τόνιο, Καταλά, Γκονζάλεθ, Μοϊσόφ, Σάστρε, Λαρένα(60′ Κάσες), Αντωνιάδης(82′ Τρουγιόλς), Τζεφρέν, Γιάννου, Τρισκόφσκι, Φλοριάν(65′ Ακοράν)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top