Για να μην δει τη διαφορά να ΑΝΟΙΓΕΙ ο Απόλλωνας / Χωρίς άγχος η πάντα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Νέα Σαλαμίνα

Για να μην δει τη διαφορά να ΑΝΟΙΓΕΙ ο Απόλλωνας / Χωρίς άγχος η πάντα ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Νέα Σαλαμίνα

Ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα αύριο (7/4) στο Τσίρειο για την 5η αγωνιστική των play off.

Από τη μια η ομάδα της Λεμεσού θέλει το τρίποντο πάση θυσία μετά και το σημερινό (6/4) διπλό του ΑΠΟΕΛ επί της ΑΕΛ για να μην δει τη ψαλίδα της διαφοράς να ανοίγει περισσότερο. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για γκέλες και ο Απόλλωνας οφείλει να επιβεβαιώσει αύριο τη ταμπέλα του φαβορί.

Στον αντίποδα μια Νέα Σαλαμίνα πέρα για πέρα ανταγωνιστική, ποιοτική και επικίνδυνη. Έχει όλα τα φόντα να πάρει βαθμό/ούς στο παιχνίδι του Τσιρείου, θα παραταχθεί χωρίς άγχος για να δείξει ακόμη μια αγωνιστική τις δυνατότητες της που είναι πολλές και δεν αποτελεί τυχαία την ευχάριστη έκπληξη του φετινού μαραθωνίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE