Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη – Τζειν Χολ Λουτ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Προέδρου Αναστασιάδη – Τζειν Χολ Λουτ

Μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και της απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ την Κυριακή (07/04).


Η κ. Λουτ αναχώρησε από το Προεδρικό χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Διαπραγματευτής της Ε/κ πλευράς Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE