Η φάση που… «άναψε τα αίματα» στο Τσίρειο – Τι έκαναν Πέδρο-Μαργκάσα

Η φάση που… «άναψε τα αίματα» στο Τσίρειο – Τι έκαναν Πέδρο-Μαργκάσα

Γύρω στο 60ο λεπτό του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κύπρος Χριστοφόρου ήταν στο έδαφος λόγω τραυματισμού, με τους «κυανόλευκους» να κάνουν μεν το Fair-Play, αλλά καθυστερημένα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των «ερυθρολεύκων».

Μάλιστα, οι Πέδρο και Μαργκάσα είχαν μία σύντομη κουβέντα, αλλά σε ήρεμο τόνο και μάλιστα στο τελος της κουβέντας τους, ο Κυπριοπορτογάλος μεσοαμυντικός χτύπησε φιλικά τον ώμο του συμπατριώτη του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE