ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 69χρονος οδηγός «πετούσε» σε λεωφόρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 69χρονος οδηγός «πετούσε» σε λεωφόρο

Για υπερβολική ταχύτητα συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (7/4) 69χρονος οδηγός αυτοκινήτου στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ. της Κυριακής (7/4), μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου ενώ διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στη Λεωφόρο Λεμεσού στα Λατσιά, διαπίστωσαν πως ο 69χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 105 χιλιομέτρων ανά ώρα, παραβιάζοντας το επιτρεπόμενο στην πιο πάνω οδό όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Ο 69χρονος συνελήφθη και αφού μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE