Οθέλλος: Κοιτάζει μόνο τους βαθμούς

Οθέλλος: Κοιτάζει μόνο τους βαθμούς

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Οθέλλος ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά όμως δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε με αποτέλεσμα να παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Από εδώ και πέρα, σημασία έχουν μόνο οι βαθμοί και αυτούς θα κυνηγήσει το συγκρότημα του Κώστα Σακκά.

Το μήνυμα στην σελίδα του Οθέλλου στο Facebook:

Κυριακή στις 16:00 Εθνικός Άχνας – Οθέλλος Αθηαίνου – Ταξιδεύουμε στο Δασάκι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Να στείλουμε το μήνυμα ότι ΚΑΙ θέλουμε ΚΑΙ μπορούμε να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία.

Τα αγωνιστικά δεδομένα

Ο αρχηγός Ανδρέας Βασιλείου παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Εθνικό. Εκτός είναι οι Λοϊζου, Χατζηγιαννακού και Τιάγκο. Ουλίσε και Βέρα επιστρέφουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE