Οθέλλος: Κοιτάζει μόνο τους βαθμούς

Οθέλλος: Κοιτάζει μόνο τους βαθμούς

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Οθέλλος ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εικόνα που έδειξε στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά όμως δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε με αποτέλεσμα να παραμένει στα χαμηλά της βαθμολογίας. Από εδώ και πέρα, σημασία έχουν μόνο οι βαθμοί και αυτούς θα κυνηγήσει το συγκρότημα του Κώστα Σακκά.

Το μήνυμα στην σελίδα του Οθέλλου στο Facebook:

Κυριακή στις 16:00 Εθνικός Άχνας – Οθέλλος Αθηαίνου – Ταξιδεύουμε στο Δασάκι. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Να στείλουμε το μήνυμα ότι ΚΑΙ θέλουμε ΚΑΙ μπορούμε να παραμείνουμε στην Α’ Κατηγορία.

Τα αγωνιστικά δεδομένα

Ο αρχηγός Ανδρέας Βασιλείου παραμένει αμφίβολος για το ματς με τον Εθνικό. Εκτός είναι οι Λοϊζου, Χατζηγιαννακού και Τιάγκο. Ουλίσε και Βέρα επιστρέφουν. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.