ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Διεθνής Αναγνώριση για το Υφυπουργείο Τουρισμού

Διεθνής Αναγνώριση για το Υφυπουργείο Τουρισμού

Συμμετέχει στο νέο Διεθνή Οργανισμό ISTO for P&P ως ιδρυτικό μέλος

Επίσημη, τριμερής συνάντηση του Υφυπουργού Τουρισμού της Κύπρου κ. Σάββα Περδίου, της Υπουργού Τουρισμού της Ελλάδας κας Έλενας Κουντουρά και του Υπουργού Τουρισμού του Λιβάνου κ. Avedis Guidanian πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό, στις 10 Απριλίου 2019.

Στα πλαίσια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας, εξαγγέλθηκε η δημιουργία του Οργανισμού International Sports & Tourism Organisation for Peace & Prosperity - Διεθνής Οργανισμός Αθλητισμού και Τουρισμού για την παγκόσμια ειρήνη και ευημερία (ISTO for P&P).

Κύριος στόχος του Οργανισμού είναι η προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και ευημερίας μέσω του αθλητισμού και του τουρισμού, παράγοντες οι οποίες εμπνέουν και κινητοποιούν μεγάλο μέρος των πολιτών διεθνώς. Μεταξύ άλλων, ο Οργανισμός θα προωθήσει επίσης την αειφόρο ανάπτυξη, την κοινωνική συνοχή, την ισότητα των φύλων, την οικονομική συνεργασία κ.α.

Η πρόταση για τη δημιουργία του Οργανισμού προήλθε από την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας. Έδρα του θα είναι η Αθήνα. Με την ολοκλήρωση της επίσημης διαδικασίας ίδρυσης του, θα τεθεί υπό τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Ύψιστη τιμή για την Κύπρο και αναγνώριση για το Υφυπουργείο Τουρισμού, από τους πρώτους μάλιστα μήνες λειτουργίας του αποτελεί η συμμετοχή του ως ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού μαζί με την Ελλάδα, Λίβανο, Αίγυπτο, Βουλγαρία και Πορτογαλία.

Το Υφυπουργείο Τουρισμού θα αγκαλιάσει αυτή τη σημαντική προσπάθεια και θα εργαστεί εντατικά για την επιτυχία της, ως μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής για τη δημιουργία του Οργανισμού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top