ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Τα 104 κιλά κάνναβης έγιναν 84 – Καταζητείται και άλλο πρόσωπο

ΚΥΠΡΟΣ: Τα 104 κιλά κάνναβης έγιναν 84 – Καταζητείται και άλλο πρόσωπο

Ενώπιον του Eπαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για παραπομπή στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας παρουσιάστηκαν την Παρασκευή 12/4 οι έξι κατηγορούμενοι για τα 84 κιλά κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό την Δευτέρα 18/3.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας παρουσιάζονται οι 6 κατηγορούμενοι για την υπόθεση των 84 κιλών κάνναβης που εντοπίστηκαν στη Λεμεσό, ενώ καταζητείται ακόμη ένας – αδελφός ενός εκ των υπόπτων – ο οποίος φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο δεν έκει εκδοθεί ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του. 

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 104 κιλά κάνναβης, τελικά, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων και επιστημονικών ζυγισμάτων, τα κιλά κάνναβης ανέρχονται σε 84.

Η Κατηγορούσα Αρχή, ζήτησε την κράτηση των έξι κατηγορούμενων, μέχρι και την επόμενη εκδίκαση της υπόθεσης από το Κακουργιοδικείο, με τον συνήγορο υπεράσπισης του πρώτου και του έκτου κατηγορουμένου, κ. Αντώνη Δημητρίου να κάνει ένσταση ως προς το αίτημα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κατά την αγόρευση του, η οποία και συνεχίζεται, ανέφερε πως ενίσταται στην κράτηση των πελατών του, καθώς ο πρώτος έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο, αφού η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά του διαμένουν στην Κύπρο.

Όσον αφορά τον έκτο κατηγορούμενο ο κ. Δημητρίου δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου πως ο 25χρονος πελάτης του, αν και από τις 18 Μαρτίου είχε γίνει γνωστή από δημοσιεύματα η υπόθεση, και ενώ ο αδελφός του είχε κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία, δεν διέφυγε και συνελήφθη 11 ημέρες μετά, δηλαδή στις 29 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, κατά τον κ. Δημητρίου, δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για διαφυγή των πελατών του ώστε να δικαιολογείται η κράτηση τους.

Η αγόρευση συνεχίζεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top