Επί τόπου έρευνα στα γραφεία της ΑΗΚ και σε άλλες τρείς εταιρείες - «Ξεσκονίζονται» για παραβάσεις

Επί τόπου έρευνα στα γραφεία της ΑΗΚ και σε άλλες τρείς εταιρείες - «Ξεσκονίζονται» για παραβάσεις

Η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (ΕΠΑ) διενήργησε επί τόπου έρευνα στα γραφεία και υποστατικά της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), της Bioland Energy Ltd, της GDL Green Energy Group Ltd και της Μάριος Καραντώνης Λτδ, στο πλαίσιο αυτεπάγγελτης έρευνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΑ, η έρευνα έγινε στην ΑΗΚ, τις τρεις εταιρείες και όλες τις επιχειρήσεις που ελέγχονται άμεσα ή και έμμεσα από αυτές, για πιθανολογούμενες παραβάσεις άρθρων του Νόμου και της Συνθήκης για τη Λειτουργία της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE