ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία στα Γιάννινα με… κερδισμένο τον Αστέρα Τρίπολης

Ισοπαλία στα Γιάννινα με… κερδισμένο τον Αστέρα Τρίπολης

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε αλώβητος από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), ο οποίος υποχώρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης και μπλέκει.

ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης κόλλησαν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες», με τους φιλοξενούμενους να θεωρούνται κερδισμένοι αφού διατηρήθηκαν πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και ορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους στη μάχη της παραμονής.

Αντιθέτως, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έμπλεξε για τα καλά αφού υποχώρησε εντός της επικίνδυνης ζώνης. Η ομάδα του Πετράκη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις σημαντικότερες στιγμές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Έντονες οι διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το γκολ του Κρίζμαν στο 47′, που ακυρώθηκε λανθασμένα. Από την άλλη, οι Αρκάδες στάθηκαν όρθιοι, κυρίως χάρη στις επεμβάσεις του τερματοφύλακα Αθανασιάδη, που ήταν ανίκητος.

Το ματς
Η κρισιμότητα του αγώνα ανάγκασε τις δύο ομάδες να είναι αρκετά επιφυλακτικές στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να μεταφέρει την πίεση στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 14’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, με τον Κάργα να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο Αθανασιάδης μπλόκαρε εύκολα.

Ο Αστέρας απείλησε για πρώτη φορά στο 21’ μετά από ωραία ομαδική συνεργασία, με τον Τσιλιανίδη να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε με τα πόδια. Από ‘κει και πέρα, το ματς είχε αρκετές διακοπές και πολλές δυνατές μονομαχίες, κάτι που χάλασε το ρυθμό.

Στο 30’, οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν στην πρώτη τους, αναγκαστική αλλαγή (Αραβίδης αντί του τραυματία Μανιά), ενώ δύο λεπτά αργότερα έγιναν επικίνδυνοι σε αντεπίθεση, με τον Τσιλιανίδη να επιχειρεί σουτ -χωρίς καλή ισορροπία- έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Κάπου εκεί το τέμπο του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο, με τις δύο ομάδες να έχουν ως κύριο μέλημα το μηδέν παθητικό. Φυσικό κι επόμενο να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ισόπαλες δίχως τέρματα, σε ένα 45λεπτο που δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις.

Το δεύτερο μέρος ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο κι αυτό οφείλεται στις διαθέσεις που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΣ, οι οποίοι μπήκαν με στόχο να βρουν το πολυπόθητο γκολ. Μάλιστα, στην πρώτη καλή στιγμή τους στο δεύτερο ημίχρονο (47’), άνοιξαν το σκορ με τον Κρίζμαν, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε -λανθασμένα- ως οφσάιντ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top