Ματσάκης για πτώμα γυναίκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για έγκλημα – Συγκλονιστικό για την Κύπρο»

Ματσάκης για πτώμα γυναίκας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για έγκλημα – Συγκλονιστικό για την Κύπρο»

Τοποθετήθηκε μέσω του Τρίτου ραδιοφώνου του ΡΙΚ ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος στο Μιτσερό, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει αμφιβολία βάσει των στοιχείων ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.

Ο κύριος Ματσάκης το πρωί της Δευτέρας (15/4) ανέφερε συγκεκριμένα πως, βάσει όσων βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την υπόθεση, είναι βέβαιο ότι πρόκειται για στυγερή δολοφονία. Εξήγησε πως το ότι βρέθηκε δεμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας, είναι απόδειξη ότι πρόκειται για δολοφονία.

Σημείωσε μάλιστα ότι του θυμίζει δολοφονία που διαπράχθηκε πριν από 25 χρόνια στην περιοχή Αμμοχώστου.

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση για να διερευνηθεί» σημείωσε, αφού το πτώμα είναι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Καταλήγοντας, ο ιδιώτης ιατροδικαστής, ευχήθηκε να εντοπιστούν οι στυγνοί δολοφόνοι της γυναίκας, ενώ χαρακτήρισε ως συγκλονιστική την υπόθεση, για τα δεδομένα της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE