Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συναντάται με Πρόεδρο και ΥΠΕΞ ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ΥΠΕΞ Νίκο Χριστοδουλίδη πραγματοποιεί την Τρίτη (16/4) ο δημοκρατικός Γερουσιαστής της Νέας Ιερσέης Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο δημοκρατικός Γερουσιαστής, μαζί με τον Ρεπουμπλικάνο Γερουσιαστή της Φλώριδας Μάρκο Ρούμπιο, κατέθεσαν στη Γερουσία το νομοσχέδιο που επιδιώκει την άρση του εμπάργκο στην πώληση όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία, την ενίσχυση των σχέσεων ασφάλειας των ΗΠΑ με την Κύπρο και την Ελλάδα και την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας στην περιοχή.

Η συνάντηση με τον ΠτΔ έχει οριστεί για τις εννέα και μισή το πρωί και με τον ΥΠΕΞ μία ώρα αργότερα.

Διπλωματική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως κατά τη συνάντηση του κ. Μενέντεζ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συζητηθεί το θέμα της άρσης του εμπάργκο στην πώληση όπλων, το Κυπριακό και τα θέματα που αφορούν τις σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE