ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ομάδες που τον έχουν υπόψιν τους και σε ποια ομάδα δεν «ψήνεται» να ενταχθεί ο Κουλούρης

Οι ομάδες που τον έχουν υπόψιν τους και σε ποια ομάδα δεν «ψήνεται» να ενταχθεί ο Κουλούρης

Ένας από τους παίκτες για τους οποίους χύνεται και θα χυθεί μπόλικο μελάνι με φόντο το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι ο Ευθύμης Κουλούρης.

Τα 23 γκολ σε 32 παιχνίδια με τη φανέλα του Ατρόμητου, δεν θα μπορούσαν ασφαλώς να μην ανεβάσουν θεαματικά την μετοχή του διεθνούς επιθετικού, σε σημείο μάλιστα να χτυπά συνεχόμενα limit up.

Εσχάτως κυκλοφόρησε πως η Άντερλεχτ και ο Άγιαξ είναι δύο ομάδες που τον έχουν στα υπόψιν τους μαζί με την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Η ιστοσελίδα «mako.co.il» του Ισραήλ, αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο πρώτος σκόρερ της Super League βρίσκεται στη λίστα του κόουτς Ίβιτς.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, γνωρίζει πολύ καλά τον Έλληνα επιθετικό και σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομάδα του Ισραήλ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κουλούρη την επόμενη σεζόν. Πρόταση που δεν μπορεί να έχει καμία τύχη από την στιγμή που περιλαμβάνει τον δανεισμό και όχι την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως για να αποχωρήσει ο Ευθύμης Κουλούρης για το εξωτερικό, θα πρέπει να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Οι Θεσσαλονικείς δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν εύκολα τον Έλληνα επιθετικό να αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό τους και πολύ περισσότερο με δανεισμό, μετά την καλή σεζόν που πραγματοποιεί φέτος με τον Ατρόμητο.

Και συν τοις άλλοις, σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κουλούρης δεν «ψήνεται» να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ, με τον εκπρόσωπό του να έχει στρέψει τις κεραίες του σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top