ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κεραυνοί Καραπαπά στο Δ.Σ. της Super League: «Έστησες ολόκληρο τσίρκο στην Τούμπα!»

Κεραυνοί Καραπαπά στο Δ.Σ. της Super League: «Έστησες ολόκληρο τσίρκο στην Τούμπα!»

Ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε λεκτικά στον Μάκη Γκαγκάτση στο Δ.Σ. της Super League και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν φέτος στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και όχι μόνο. Διαβάστε όσα του είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών.

Σφοδρή λεκτική επίθεση εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς στον Μάκη Γκαγκάτση στο Δ.Σ. της Super League για την ανάδειξη νέου προέδρου του συνεταιρισμού, όπου τελικά επικράτησε ο Μηνάς Λυσάνδρου με την ερυθρόλευκη ψήφο στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Πειραιωτών αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά και σε άλλα θέματα, εξαπολύοντας «κεραυνούς» εναντίον του Μάκη Γκαγκάτση.

Μεταξύ άλλων, του είπε πως «έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ότι θες να γίνεις Πρόεδρος του συνεταιρισμού» και πως «εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα».

Όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης ζήτησε την ψήφο των ομάδων, ο Κώστας Καραπαπάς του ανέφερε περσινές του δηλώσεις πως το πούλμαν του Ολυμπιακού δεν θα φτάσει στο αεροδρόμιο, έκανε αναφορά στον πατέρα του, Βασίλη Γκαγκάτση, αλλά και στα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι της Τούμπας.

Η επίθεση του Κώστα Καραπαπά στον υποψήφιο πρόεδρο της Super League φανερώνει και το γιατί ο Ολυμπιακός αποφάσισε να συμπορευθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και να υποστηρίξει τελικά τον Μηνά Λυσάνδρου στις εκλογές του συνεταιρισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, φέρεται να του είπε: «Έχεις τεράστιο θράσος να τολμάς να λες ότι θες να γίνεις πρόεδρος του συνεταιρισμού με όσα έχεις κάνει γελοίο υποκείμενο.

Πέρυσι, μας έλεγες ότι δε θα φτάσει το πούλμαν μας στο αεροδρόμιο, τώρα θες να κάνεις τον πρόεδρο; Εσύ πρόεδρος, ο μπαμπάς σου παράνομα Γενικός Διευθυντής, φέρε και κανέναν ξάδερφο σου.

Τρία χρόνια τώρα κάνεις live μετάδοση απο το συμβούλιο της Λίγκας όσα λέγονται, υποτίθεται εμπιστευτικά στο σάιτ σου, στο SDNA και ένας εδώ δε μιλάει.

Πήγες στην ΕΠΟ και είπες στον Αγραφιώτη ότι θα μας γα@@@εις απο το S–A. Γράψε, λοιπόν, τώρα ένα VIDEO να τους το στείλεις που θα σε ξεβρακώσω εδώ μέσα στη Λίγκα.

Στείλε ψεύτικους διαλόγους όπως πέρσι να κάνεις τον μάγκα στη Θεσσαλονίκη κι είσαι για να φοράς φούστα.

Εδώ δεν είναι οι αστυνομικοί υπάλληλοι σου όπως στη Θεσσαλονίκη που έστησες όσα έστησες πριν τον αγώνα. Κάνε λοιπόν μήνυση και πάμε αφού τρέμεις.

Έστησες ολόκληρο σκηνικό στο γήπεδο για να μην αφήσεις τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπει. Έστησες ολόκληρο τσίρκο!».

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top