Nέα απώλεια για τον Τραμπ, τον εγκαταλείπει και ο υπουργός Ενέργειας

Nέα απώλεια για τον Τραμπ, τον εγκαταλείπει και ο υπουργός Ενέργειας

Ο υπουργός Ενέργειας των ΗΠΑ Ρικ Πέρι σχεδιάζει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πάντως δεν θα εγκαταλείψει τα καθήκοντά του άμεσα, δήλωσε πηγή ενημερωμένη σχετικά με τις προθέσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Ο Πέρι, πρώην κυβερνήτης του Τέξας, που ανέλαβε κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια να εφαρμοστεί η πολιτική επιλογή του μεγιστάνα να τονωθεί η παραγωγή ενέργειας από ορυκτά καύσιμα, βρίσκεται στη φάση της οριστικοποίησης των λεπτομερειών της αποχώρησής του, κατά την πηγή αυτή.

Την πληροφορία ότι ο Πέρι αποχωρεί από την κυβέρνηση μετέδωσε πρώτο το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg. «Δεν είναι αληθές ότι ο υπουργός Πέρι αποχωρεί από την κυβέρνηση σύντομα. Είναι ευτυχής εκεί όπου βρίσκεται στην υπηρεσία του προέδρου Τραμπ και στην ηγεσία του υπουργείου Ενέργειας», δήλωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου, η Σέιλιν Χάινς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE