ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

ΜΙΤΣΕΡΟ: Καθυστέρηση στην επιχείρηση άντλησης νερού από το φρεάτιο λόγω ασφαλείας

Δεν άρχισε μέχρι τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (18/4) η άντληση νερού από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχε εντοπιστεί η σορός της 39χρονης Marry Rose Tiburcio Infante από τις Φιλιππίνες.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται είναι λόγω θεμάτων που ακόμη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και αφορούν κυρίως στην ασφάλεια αυτών που θα συμμετέχουν στην όλη επιχείρηση.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και άλλες αρμόδιες υπηρεσίες, μελετούν περαιτέρω το θέμα της άντλησης του νερού από το φρεάτιο, και πως λόγω κάποιων θεμάτων που συζητούνται, μεταξύ των οποίων και θέματα ασφάλειας, δεν έχει αρχίσει ακόμη η άντληση του νερού.

Για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση 33χρονος Ρουμάνος, πρώην συμβίος της 39χρονης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE