ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΤΣΕΡΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της μικρής κορούλας της Μαρί Ρόουζ που αγνοείται

ΜΙΤΣΕΡΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της μικρής κορούλας της Μαρί Ρόουζ που αγνοείται

Το προσωπάκι της μικρής Sierra, κυκλοφόρησε μέσω φωτογραφιών που δημοσιεύονται στην σελίδα της Interpol.

Κορυφώνεται η αγωνία για εντοπισμό της SEUCALIUC SIERRA GRAZE, κόρη της άτυχης 38χρονης Μαρί Ρόουζ που βρέθηκε νεκρή σε φρεάτιο του Μιτσερό και του 33χρονου Ρουμάνου που τελεί υπό κράτηση σχετικά με τον εντοπισμό του άψυχου σώματος της συμβίας του.

Το παιδάκι, ήρθε στον κόσμο το 2011, όπως ακούστηκε εντός της δικαστικής αίθουσας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου παρουσιάστηκε ο 33χρονος πατέρας του την Τετάρτη (17/4). Ο 33χρονος από την Ρουμανία, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι είχε να δει το παιδί του από το 2017.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Χώρισαν το 2015 με τον 33χρονο – Ισχυρίστηκε ότι δεν είδε την κόρη του 2 χρόνια

Η Αστυνομία εντατικοποιεί τις έρευνές της για εντοπισμό της μικρής Sierra, το διαβατήριο της οποίας εντοπίστηκε στο σπίτι του 33χρονου πατέρα της, όπως και αυτό της άτυχης 38χρονης Μαρί Ρόουζ.

Η 8χρονη, θυμίζουμε ότι είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα την ίδια ημέρα που καταγγέλθηκε η εξαφάνιση και της μητέρας της, όταν ήταν σε ηλικία έξι ετών.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε φιλικό πρόσωπο της Μαρί Ρόουζ στην Αστυνομία, το βράδυ πριν εξαφανιστούν, θα διανυχτέρευαν στην Λευκωσία, λόγω δεσμού που είχε η 38χρονη τους τελευταίους έξι μήνες πριν χαθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top