Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ με δύο και ανακοινώθηκε ο νέος κόουτς

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό – ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ με δύο και ανακοινώθηκε ο νέος κόουτς

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, όπου ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας με την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή κύριο Fagio Buyes και με τον βοηθό του κύριο Αντρέα Γεωργίου.

Την επίβλεψη των προπονήσεων καθώς και καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει ο κύριος Κυριάκος Πολυκάρπου, προπονητής της Κ-19 του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πρώην αρχηγός-ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Τέλος αντιλαμβανόμαστε την απογοήτευση και την πικρία του κόσμου μετά και το σημερινό αποτέλεσμα, συμμεριζόμαστε τα όποια συναισθήματα, όμως τονίζουμε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο στόχος της ανόδου παραμένει ο ίδιος.
Αυτές τις ώρες όλοι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και με δουλειά να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE